Landschap creëren in je woonkamer

Ben je onlangs verhuisd, ga je binnenkort verhuizen of ga je je huidige woning verbouwen? Dan kom je op een gegeven moment ook aan bij de aankleding van je huis. Het is hierin belangrijk dat je goed nadenkt over welke elementen je terug wil laten komen in je huis. Niet alleen welke meubels en andere standaard elementen maar ook iets wat jouw huis uniek maakt. Je wil je namelijk thuis voelen in je woning. Door te werken met persoonlijke foto’s kan jouw huis persoonlijk maken en een unieke sfeer geven. In deze blog geven we je een aantal tips.

Fotoalbum in je woonkamer

Wanneer men zometeen je nieuwe huis komt bezoeken wil je natuurlijk dat je iets unieks in huis hebt. Iets om te laten zien. Maak daarom altijd plek op bijvoorbeeld een kastje voor een fotoboek. Het is leuk als mensen hierin kunnen bladeren en kunnen zien wat jij bijvoorbeeld op een vakantie allemaal hebt meegemaakt. Ben je onlangs getrouwd? Dan kan je dit prachtig verwerken in een fotoalbum.

Wanddecoratie in je nieuwe huis

Om je huis daadwerkelijk persoonlijk en uniek te maken kan je ervoor kiezen om persoonlijke wandecoratie op te hangen. Denk bijvoorbeeld aan een foto op plexiglas. Je kan er ook voor kiezen om een landschapsfoto op te hangen, dit is wellicht wat minder persoonlijk maar zorgt er wel voor dat je woonkamer een stuk ruimtelijker oogt. Naast plexiglas zijn er nog ontzettend veel andere soorten canvassen waarop je foto’s kan laten afdrukken. Ieder soort materiaal brengt weer een eigen stijl met zich mee, ongeacht de foto. Het is namelijk belangrijk dat je dit goed combineert. Wanneer je het soort materiaal niet goed matcht met bijvoorbeeld de stijl van je woonkamer kan het gaan vloeken.

Wanddecoratie aluminium

Is je huis modern ingericht? Dan is het maken van een foto op aluminium echt iets voor jou! Dit oppervlak wordt niet vaak gebruikt voor foto's, maar het kan toch heel netjes zijn. De laatste touch kan echt meer sfeer in je huis brengen door prachtige afbeeldingen op muren te hangen. Een voorbeeld dat kan worden opgehangen is de zwart-witte skyline. Het voordeel van aluminium wanddecoratie is dat het goed bestand is tegen vocht. Hierdoor kan je deze decoratie ook in vochtige in huis gebruiken. Hierdoor hoef je niet alleen maar te kijken naar je woonkamer maar is zo’n foto ook erg leuk om bijvoorbeeld in je badkamer op te hangen. Dit zie je niet vaak en is daarom juist uniek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *