Lekker naar het strand

badplaatsen Nederland

Of je nu een dagje naar het strand wil, of een complete vakantie. Je bent altijd op zoek naar een plek waar het niet alleen leuk is, maar ook voor de mooie natuur. In heel het land heb je verschillende plaatsen aan zee waar je lekker kunt genieten, maak een wandeling door de duinen of neem een duik in de zee. Een ding is zeker genieten kun je op veel plaatsen, welke badplaatsen Nederland zijn de moeite waard om eens een bezoekje te brengen? Niet alleen in de zomer, want in de winter is het ook de moeite waard om lekker uit te waaien.

Witte strand

Wil je genieten van een bijna wit strand dan moet je zeker een keer naar Cadzand gaan dit brede strand is bijna wit en prachtig om te zien. De plaats mag zeker niet ontbreken tussen de badplaatsen Nederland, heerlijk slenteren over het strand of even zwemmen in de zee. Als je geluk hebt vind je er ook nog echte haaientanden, in de omgeving kun je mooie wandelingen maken in het natuurgebied. Ben je een liefhebber van yoga, doe dan mee op het strand met een ontspannende yoga les.

badplaatsen Nederland

Mooiste strand van Nederland

In Zoutelande vind je een van de mooiste stranden die Nederland kent, het strand is lekker breed. Maar ook het prachtige landschap om het strand heen doen je echt verbazen. Er zijn veel badplaatsen nederland, maar weinig zo mooi als deze. Het is ook mogelijk om er diverse sporten te beoefenen, paardrijden, surfen en zeilen zijn daar enkele van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *